2016. október 28., péntek

Colt Government 1911 A1 co2 légpisztoly - Jelenlegi ára: 44 000 Ft

Co2 12g-os patronnal működő huzagolt csövű, körtáras légpisztoly. Gyönyörű, keveset használt, tökéletesen működő szinte szalon állapotban lévő példány.
Tartozik hozzá az eredeti doboza, és 2 db tár. Adok hozzá 1 patront és úgy nagyjából 20 -30 db lőszert.
Teljesen fémből készült (csak a markolat két oldala, és a hátulja puha gumi) nagyon komoly, masszív, meglehetősen nehéz pisztoly.
Nem éppen egy női ridikülbe való darab, majdnem 1, 2 kg. Új ára 70 - 80 ezer forint között mozog, bolttól függően.
Meglehetősen erős és pontos. 10 m távolságon gyakorlatilag lyukat lő a lyukba.
Technikai adatairól nem írok, hiszen elterjedt fegyver, az interneten számos videó, leírás és minden adat megtalálható róla.
Tipikusan az a fegyver, amely kézbe véve döbbenetes hatást gyakorol a gazdájára, nem kevésbé a körülötte állókra. A képek közel sem adják vissza a lá tványt és az érzést amit nyújt. A doboza valójában fekete, valamiért a képen lilának tűnik.
Akár használatra, akár gyűjteménybe, vagy dísznek is jó szívvel ajánlom, mert bámulatos.
Átvétel személyesen vagy előre utalás után csomagként küldve. Rózsaszín csekkes pénzküldés is lehetséges. Utánvéttel nem küldök!! Postaköltséget a vevő állja, aminek összege, e termékre vonatkoztatva: 1500. - Ft.
Kérdésre szívesen válaszolok, ezért utólagos reklamációt nem veszek figyelembe, terméket nem veszek vissza! A termék megvásárlásával elfogadod a feltételeket. Játszadozók és kamulicitálók kíméljenek!
Spórolj a postával, vásárolj tőlem több terméket, így egy postadíjjal és utalási költséggel megúszod, ennek okán akár a második termék relatíve ingyen a tiéd lehet. Több terméknél súlytól függően a postaköltség emelkedhet, tehát az itt feltüntetett postakölts� �g csak ennek a terméknek az elküldésére! vonatkozik!


Jelenlegi ára: 44 000 Ft
Az aukció vége: 2016-11-17 20:25 . Colt Government 1911 A1 co2 légpisztoly - Jelenlegi ára: 44 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése