2016. december 26., hétfő

ionos masszázs gép - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Az ionos ultrahangos mélymasszázs készülék a kozmetikusok által a szépségápolás terén használt nagyteljesítményű masszázs berendezésekhez hasonlóan magas (1MHz) frekvenciájú hanghullámokkal kezeli a testfelületet.
Az ultrahangos mélymasszírozó készülék megsokszorozhatja a kozmetikai- és gyógyhatású krémek eredményességét, így sokkal látványosabb és gyorsabb eredmény érhető el. Az ultrahangos masszázs használható: arcra, karra, lábra és a test egyéb pontjaira.
Ultrahangos masszírozó és negatív ionok: két hatás egyben.
A Supersonic ionos ultrahangos masszírozó készülék hatása
A mélymasszázs által az ultrahang hullámok akár 4-6 cm mélyen is képesek behatolni a kötőszövet alsó rétegeibe, ahol hőt gerjesztenek. A hő hatására az erek kitágulnak, és felgyorsul a véráram. A felgyorsult véráram szállítja a sejtek számára szükséges oxigént és tápanyagot, valamint eltávolítja a sejtekben felhalmozódott salakanyagokat.
Az ultrahangos mélymasszírozó által a kötőszövetekben létrehozott hő fellazíthatja a lerakódott, nehezen oldódó zsírokat. Így alakformálás, szépségápolás, bőrápolás területén nagy hasznát veheti mindenki.
Az ultrahangos mélymasszírozó készülékhez az ultrahangos masszírozás funkcióhoz szükséges krém, vagy ultrahangos zselé használata. Ha a negatív ion hatását akarjuk elérni, úgy nem szabad krémet használni.

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2017-01-16 20:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése