2017. február 28., kedd

Selyemkóró /5mag/ ..KÜLÖNLEGESSÉG...NÖV.-701 - Jelenlegi ára: 550 Ft


"Gomphocarpus Physocarpus"
Gyakran ültetik kertekben (ez fagy-érzékeny, megkívánja, hogy teljes nap és jó vízelvezetésű talajt, és úgy kell tekinteni, mint invazív), különösen azért, mert vonzza a lepkéket (Monarch és fecskefarkú), de a rák pók, katicabogár / bugs, méhek , darazsak, hangyák és a lepkék. Néhány táplálkoznak a nektárt és a növény maga, míg mások táplálkoznak a rovarokat vonzza azt.
Selyemkóró nem csak ételt a felnőtt Monarch hanem fészkelő területet a tojásra és a lárvák. Ez lehet egy mély gyökérzet, ha lesz majd létre, és nehéz kiirtani a kertek.
A növény nagyon mérgező mert termel egy csoport néven ismert toxinok cardenolides. A mérgek védi a növény ellen növényevők. Azonban néhány állatok és a strucc, képesek a táplálkozási a növény káros következmények nélkül.
Így a Monarch hernyó között néhány kiválasztott lények képesek legelnek a levelek a selyemkóró. Sikerül megkötni és tárolni mérgeket, hogy a pillangó, amelybe fejlődik védett ragadozók. A női Monarch lepke állapítja tojásait alján a levelek, ahol kikelnek körülbelül 5 nap. A fiatal hernyó rágja magát a héj, amelyet aztán eszik, mint az első étkezés.
Szárak tartalmaz egy erős, selymes kéreg rost korábban használt varrás. A tejszerű latex állítólag hatékonyan eltávolítja szemölcsök. Seed szőrszálak korábban használt tapló és a dolgokat párnák és matracok.
Gyógyítás
A levél infúzió, szájon át, kezelésére használják bél bajok (hasmenés és hasi fájdalom) a gyermekek, és mivel egy végbél, mint a hashajtó. Szárított porított levél inhalációs a tubák az enyhítésére a fejfájás, nátha és a tuberkulózis.
Óvintézkedések
Tekintettel a lehetséges szív, uterotonic és a vérnyomáscsökkentő hatás az előkészületek ennek a fajnak kell óvatosan, a recept egy hozzáértő hagyományos orvos állítsa ki.
 
EZEK NEM BEDÖGLÖTT, ÉVEKIG RAKTÁRON TARTOTT MAGOK, KÖZVETLENÜL A TERMELŐTŐL , FRISS IDEI MAGOK!!!
 
1 ADAG 5 MAGOT TARTALMAZ!
SZÁLLÍTÁS NÁLAM EGYENESEN AZ KÜLFÖLDI TERMELŐKTŐL, RAKTÁRON ELVÉTVE VAN VALAMI, PONTOSAN AZÉRT, HOGY NE "DÖGÖLJENEK"BE A MAGOK AZ ÁLLÁSUKBA, MIND FRISSEK, TAVALYI TERMÉSEK MAGJAI! A SZÁLLÍTÁS FORMÁJA LEHET ÚGY, HOGY EGYENESEN ÖNHÖZ VÁSÁRLÓHOZ A TERMELŐTŐL, VAGY PEDIG ÉN MEGRENDELEM ÉS UTÁNA TŐLEM LEHET ÁTVENNI VAGY SZEMÉLYESEN VAGY POSTAI ÚTON, ELŐRE UTALÁS UTÁN. POSTAKÖLTSÉG KÜLFÖLDI RENDELÉS ESETÉN 350. -HUF
  
 
 
 
 
Bankiadatok: 11600006-00000000-61757402


Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2017-03-21 07:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése