2018. február 25., vasárnap

Új Bosch Tassimo Vivy Akciós - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

A meghirdetett termékeim teljesen újak, némelyike csomagolássérült. A kiszállítást minden esetben futárral küldöm, amelynek díja egységesen 1099Ft. Postázás a megrendeléstől szállítva 1 héten belül történik.
A termék bővebb leírása:
BOSCH TAS1402 TASSIMO VIVY 2 kapszulás kávéfőzővel egy gombnyomással elkészítheti kedvenc kávéját. Kompakt méretének köszönhetően rendkívül helytakarékos. Számos népszerű márka széles választéka között válogathat ízlése szerint. A Carte Noire, Jacobs Krönung és Milka világmárkák garantálják az italok valódi, kiváló minőségét. A kávéfőzővel elkészíthető Caffé Crema, Cappuccino, Latte Macchiato, Latte Macchiato és forró csokoládé italok tökéletes minőségben készülnek el az intelligens főzőegységnek köszönhetően.
Szabadalmaztatott INTELLIBREW technológia
A szabadalmaztatott INTELLIBREW ™ technológiának köszönhetően automatikusan felismeri a kapszulán lévő vonalkódot, majd annak megfelelően készíti el a forró italt. A készülékben található fúvókák minden használat után automatikusan tisztulnak, így elkerülhető a különböző aromák, ízek átadása. Emellett manuálisan állítható az italok erőssége, finomsága.
Legmagasabb fokú kényelem
Rozsdamentes acélból készült, állítható magasságú és eltávolítható pohártartóval, valamint eltávolítható 0, 7 l kapacitású víztartállyal rendelkezik. Az eszköz állapotát jelző LED-ek, az automatikus tisztítás valamint a vízkőmentesítő program biztosítják a termék használatával járó nagyfokú kényelmest.
Idő- és helytakarékosság
Energia- és időtakarítos egyaránt. Alacsony fogyasztása annak köszönhető, hogy a kávéfőző automatikusan kikapcsol az italok elkészítése után. Emellett innovatív fűtéstechnikával rendelkezik, csak a szükséges mennyiségű vizet hevíti fel.
Időtálló design
Időtálló design jellemzi, természetesen több elegáns színben is elérhető a termék.
Minden kapszulán vonalkódot találunk, amely információkat tartalmaz az elkészítéshez szükséges hozzávalókkal kapcsolatban
Minden Tassimo kávéfőző intelligens vonalkódolvasóval rendelkezik, amely beolvassa a kapszula kódját és beállítja az elkészítést
Működtetés egyetlen gombnyomással a maximális kényelem érdekében
Állapotjelző LED
Max. nyomás: 3, 3 bar
Víztartály térfogata: 0, 7 liter
Kábeltárhely (kábelhossz: 1m)
Teljesítmény: 1300W


Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-10 15:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése