2019. november 28., csütörtök

GPS nyomkövető 20000 mAh beépített akumulátoros, vízálló készülékház 3200 nap - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

GPS nyomkövető 20000 mAh beépített akumulátoros, vízálló készülékház
 
 
Tulajdonságok:
Készülékházba integrált erős mágnes segítségével könnyedén elrejthető
Felfedezés és eltávolítás esetén riasztó SMS-t küld
IPX7 vízálló szabvány
Azonnali riasztás amint mozgást érzékel
Távolsági lehallgató funkció 5 méteren belüli beszélgetésekhez
Pozíció követés SMS üzenet vagy valós idejű internetes követés útján
Beépített GPS és GPRS antenna
Beépített mozgás érzékelő és energiatakarékos készenléti üzemmód
Ingyenes webes követési felület, Android és iOS alkalmazás
Műszaki paraméterek:
Akkumulátor
újratölthető és CSERÉLHETŐ 20 000 mAh
Frekvencia
850/900/1800/1900MHz
Méret
160x64x47mm
Súly
574g
Készenléti idő
 
napi 6 pozíció feltöltés esetén 800-1600 nap
10 percenként 1 pozíció feltötltés esetén 56-112 nap
Folyamatos nyomkövetés (6 pozíció/perc) 360-600 óra
 
GPRS
MTK 6260D
GPS
U_BLOX G7020-ST, 50 csatorna
Pozíció helyesség
5m
Hideg indítás
27 másodperc
Meleg indítás
5 másodperc
Forró indítás
1 másodperc
Részletes leírás és felhasználási javaslat:
A készülék strapabíró, vízálló és mérsékelten hőálló hegesztett műanyag házban található. Ennek köszönhetően nem számít hogy a szabadban, zárt térbe vagy motortérbe helyezzük.
Egyszerű, mágneses rögzítés: A ház aljában egy rendkívül erős mágneses rögzítő kapott helyet. A mágneses rögzítővel felrögzített készülék saját súlyánál fogva nem képes még rázkódás esetén sem leesni az acél felületekről. Amennyiben a készülék mégis leesne, vagy eltávolítanák, a ház aljába szerelt kapcsoló ezt érzékeli, és azonnal eltávolításra figyelmeztető riasztó SMS-t küld az erre beállított felhasználónak.
Beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően képes versenytársaival szemben nagyon hosszú üzemidőt biztosítani egy akkumulátor feltöltéssel. A beépített elektronikus giroszkóp érzékeli, ha a készülék nyugalomban van. Ekkor kikapcsolja az egyes funkciókat, és csak a mozgás-érzékelés marad éber, így nem pazarolja az értékes akkumulátor időt fölösleges állandó üzemre. Amennyiben a mozgásérzékelő mozgást érzékel, újra élesíti az egyes modulokat (GPS, WIFI és GSM), majd megkezdi a frissen beérkező információk folyamatos rögzítését és feltöltését.
Mozgásérzékeny riasztásnak köszönhetően nem kell folyton a monitort vagy telefonunkat figyelni. Az eszköz SMS-üzenetben vagy telefonhívással képes figyelmeztetni ha mozgásba lendül.
Lehallgató funkció. Megfigyelés és nyomkövetés! A készülék egy igen érzékeny térmikrofonnal van felszerelve. Tulajdonosa egyszerű mobiltelefon hívással képes az eszköz 5 méteres sugarú környezetében a beszéd és egyéb hangok lehallgatására.
Hatalmas belső újratölthető akkumulátornak és intelligens energiatakarékos funkcióinak köszönhetően versenytársai képtelenek versenyre kelni a készülék üzem idejével.
Élettartamra szóló ingyenes online nyomkövetés. Ingyenes webes és telefonos alkalmazás. A weboldali nyomkövetéssel könnyedén figyelhetjük éjjel-nappal a készülék aktuális pozícióját vagy kérhetjük le a múltbeli mozgását.
Követhetünk a készülékkel: értékes rakományt, járművet, munkagépet, csomagot utazás alatt, nagy értékű postai küldeményt, elektromos kerékpárt, robogót, háziállatot, haszonállatot. Kitűnő választás lehet akár magánnyomozás folytatásához, értékeink megőrzéséhez.
Elhelyezés, felszerelés:  különösebb rögzítést nem igényel, mivel a talpába rendkívül erős ipari mágnesek kerültek beépítésre. Egyszerűen csak keressünk egy tiszta, vastag sártól vagy szennyeződéstől mentes sík acél vagy vas felületet, és érintsük hozzá a készüléket. Fontos hogy a felület sík legyen! Domború felületekről az eszköz könnyedén leválhat.
 

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 20:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése