2020. április 28., kedd

Kovács Antal szobrász birkózása az agyaggal - Jelenlegi ára: 2 541 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1831763
Tolnai Ottó és Bicskei Zoltán (szerk. )
Kovács Antal szobrász birkózása az agyaggal
"Kovács Antal szobrászatának rendkívüli voltáról valamit már Berlinben, a Szög a nadírban című kis kötetet írva, a kis kötet fotóanyagát válogatva is megsejtettem, de akkor inkább az egyes eredményeket igyekeztem felsrófolni, illetve érzékeltetni azt, milyen fontosak számunkra, mennyire részei életünknek. Most, amikor Bicskei Zoltán módszeres fotózása közben egyszer csak egy nagy, gazdag, teljes életművel találtam szembe magam, nagyobbal, sokkal gazdagabbal, mint valaha is gondoltam volna, zavarba jöttem. Majd minden munkája létével való nehéz, könyörtelen harcáról tudósít. " (Tolnai Ottó)
"Régóta érik bennünk e könyv, és a több évig tartó fotózás alatt - a több ezer képet nézve - lassan fölsejlett a forma és a műfaj is, egy kiadvány, amelyben láthatóvá válik az út a klasszikus formázástól a démoni, belső viaskodáson át a letisztult, abszolút szobrászvilágig. Megkönnyebbülve láttuk, nem tévedtünk megérzésünkben: egy nagy formátumú szobrász nőtte ki magát a szemünk előtt. " (Bicskei Zoltán)
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 541 Ft
Az aukció vége: 2020-04-28 12:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése