2020. december 31., csütörtök

Rolex / Montres Rolex S.A. Genéve 71.06.55 (eredeti) vintage író mappa / RITKASÁG, GYŰJTŐKNEK!!! - Jelenlegi ára: 40 000

Rolex / Montres Rolex S. A. Genéve 71. 06. 55 (eredeti) vintage író mappa / RITKASÁG, GYŰJTŐKNEK!!!:  
Az író mappa használt, de makulátlan állapotú. Garantáltan eredeti! Elég ritka, csodálatos gyűjtői darab, de aki ismeri ezt a márkát, az tudja mire számíthat és azt is tudja, hogy amúgy mennyibe kerül...: ) 
Korából adódóan vintage, ami még növel az értékén. Ilyen állapotban ritkán találni már ilyen darabot...
Valódi bőr, mindenhol a Rolextől megszokott minőségi, arany nyomatokkal... Akinek hiányzik a gyűjteményéből, azt javaslom, csapjon le rá!
Külföldi oldalakon is ilyen állapotban 40e Ft feletti áron kezdődik..
Fix árasra raktam, így bármikor leütheted, nem kell megvárnod a licit végét és küldöm.
Színe mint a képen, nagyon jól jársz vele.
Mérete:  
14, 5 x 20 cm (becsukott állapotban)
 
A termék postázása közvetlenül a banki utalás ( a mappa ára és a postaköltség ) megtörténte vagy a rózsaszín csekken történő befizetés megléte után történik és kb. 2-3 munkanap után érkezik meg a címre.
Mivel sajna nem tudok egész nap a gép előtt lenni, és néha a munkám miatt nem vagyok gépközelben, előfordulhat késés a postázásban. Ha nagyon sürgős postázásról van szó, légyszi külön jelezd felém!!!
Ha bármilyen kérdésed lenne a vásárlással, a ruhával vagy más eladó termékkel kapcsolatban, akkor kérlek azt a vásárlás (leütés) előtt tedd meg, mert visszacserélni, sztornózni sajnos nem tudom a rengeteg ruha és az elkeveredés megelőzése végett...
Köszi a megértést!


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 12:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése