2021. március 25., csütörtök

Náray Vilmos - Vitorlás vakáció - Jelenlegi ára: 2 456 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
707379
Náray Vilmos
Vitorlás vakáció
A Vitorlás Vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült. Egy háromgyerekes család balatoni vakációjáról szól, amelynek során közelebbi kapcsolatba kerülnek a vitorlázással. Bejárják a Balatont, ismerkednek a hajókkal, belekóstolnak egy vitorlásiskola mindennapjaiba, megtekintik a híres Kékszalag verseny rajtját, és a végén maguk is részt vesznek egy vitorlás túrán. Zsombi, a legnagyobb fiú nagyon sokat tanul legnagyobb tavunkról, és a vitorlázásról, de rendkívüli élmének várnak testvéreire, a minden-lében-kanál Lucára és a legkisebb Csibészkére is. Társuk mindenben a vitorlázópalánta Julcsi, és természetesen Csempe, a vidám, izgőmozgó kis foxi is. A könyvet a hajózással kapcsolatos szak- és szépirodalommal foglalkozó SailingBooks. hu adja ki. A vidám, balatoni hangulatot kiválóan megjelenítő illusztrációkat Takács Viktória készítette, a szöveg Náray Vilmos munkája, aki vitorlázóként és három gyermek édesapjaként kiválóan ismeri a Balatont és a balatoni nyarakat.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 456 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 15:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése