2021. április 28., szerda

ADAMIKNÉ JÁSZÓ ANNA - Klasszikus magyar retorika - Jelenlegi ára: 4 165 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
666784
ADAMIKNÉ JÁSZÓ ANNA
Klasszikus magyar retorika
A retorika a kifinomult vitakultúra tudománya. Szabályaival meghatározza a legnagyszerűbb tudományos előadásoktól a nyilvános beszédekig minden kommunikáció stílusát, és minden közéleti személyiség szereplésmódját.
Ma, amikor a média uralmának korát éljük és megkerülhetetlenné vált a szó hatalma, ismét szükségessé vált a retorikai iskolázottság.
A Klasszikus magyar retorikát tanároknak, felsőfokú oktatásban részt vevő diákoknak, középiskolásoknak és a kommunikációval foglalkozóknak szánjuk, de a leendő szónokok, jogászok és politikusok is haszonnal forgathatják. Könyvünkben egyesítjük a klasszikus és a modern retorika eredményeit, részletesen tárgyaljuk az érvelést és a stílust. Az elmélet és gyakorlat egységét a világirodalom és a magyar szónokok nagy beszédei mellett a szöveges ábrák, illusztrációk és a fejezetek végén található gyakorlatok segítik: beszéd írása, megtanulása és előadása. Tapasztalatunk szerint már három-négy ilyen feladat elvégzése után sokat fejlődhet a szónoki képesség.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 4 165 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 11:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése