2021. május 27., csütörtök

PS4 - Battlefield Hardline - Jelenlegi ára: 3 780 Ft

Battlefield Hardline
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
A Battlefield-sorozat legújabb epizódjában a modern csataterek és a háborús övezetek helyett ezúttal egy sokkal hétköznapibb koncepció várja a rajongókat. A Battlefield Hardline ugyanis a franchise történetében először nem egy nagy konfliktus köré épített történetet mesél el, hanem a hollywoodi akciófilmek hangulatára alapozva egy a rendőrök és a bűnözők köré font cselekményt, amelyben autós üldözések, túszmentések, bankrablások és terrorista akciók is helyet kaptak.
A Dead Space-sorozatot is jegyző Visceral Games fejlesztői a modern SWAT-alakulatok mindennapjaiba engednek betekintést a Battlefield Hardline által, ezáltal garantáltan ott lehetünk majd mindig a dolgok sűrűjében, a legforróbb pillanatokban. Bármilyen kihívás elé is állítson minket a kampány,  az amerikai rendőri erők teljes arzenálját bevethetjük a civilek biztonságának és a rend fenntartásának érdekében. Ezáltal változatos fegyverek, páncélok, fejlesztések, speciális kiegészítők várnak ránk a minden eddiginél nagyobb és változatosabb járműpark mellett, amelyben az autóktól kezdve a motorokon és a páncélozott harcjárműveken át a helikopterekig bezárólag mindent megtalálhatunk majd.
A Battlefield Hardline nem titkoltan egy tartalmas egyjátékos kampányt ígér, ám természetesen a sorozathoz hűen ezúttal is a többjátékos módtól várhatjuk a legnagyobb élményeket, valamint a szavatosságot. A multiplayer betöltésével pedig nemcsak a vadonatúj játékmódok egész sora vár ránk ? Heist, Rescue, Hotwire, Bloodmoney ?, hanem a rendőri erők mellett a másik oldalt is megismerhetjük, ezáltal a rablókkal is csatlakozhatunk az óriási ütközetekhez. Utóbbi esetben természetesen egészen más fegyverek, járművek lesznek bevethetőek az új epizód újdonságának számító csapdák mellett, de akár a bűnözők, akár a pandúrok oldalán fedezzük fel a modern bűnüldözés világát,  minden esetben kiemelten fontos szerepet kap a kooperáció, valamint karakterünk fejlesztésének lehetősége.
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 3 780 Ft
Az aukció vége: 2021-05-27 11:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése