2021. június 28., hétfő

NANNINI bogárfekete valódi bőr, elegáns táska - Jelenlegi ára: 6 800 Ft

NANNINI bogárfekete valódi bőr, elegáns táska
A termék minőségéért a márkanév a garancia.
Jó minőségű, erős, vastag valódi bőrből készült, elegáns táska kívül-belül több helyen is feltüntetett, a táska eredetiségét szolgáló márkajelzéssel. Szép, amolyan "mindig mindenhez jó" időtálló, fiatalos darab. Szépsége az egyszerűségében, a szín és a letisztul fazon tökéletes harmóniájában rejlik. Bogárfekete... selyemfényű mélyfekete... titokzatos éjfekete. A nagy méretű táskák szerelmeseinek ajánlom elsősorban. Azoknak, akik szeretik, ha a táskájuk a nagy méret ellenére sem ormótlan, hanem kifejezetten nőies.
Használt, de még mindig szép, mutatós darab. Jó állapotú, a használat nyomai leginkább az oldalain látható néhány felszíni karcon látszanak. Más hubája nincs, sehol nem szakadt, nincs lehorzsolva a bőr, a sarkai is épek, nem kopottak.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő, tágas, minden elfér benne, amire szükség lehet: iratok, jegyzetek, A/4-es lapnagyság, de még spirálfüzetek is. Rengeteg tárolóhelyet rejt magában. Öblös, egyterű belsejének az egyik felében egy nagyméretű cipzáros rekesz, a másikban egy nagyobb méretű , bőrrel szegélyezett, s egy valamivel kisebb, patentos mobiltartó zseb is helyet kapott.
A bélése sötétbézs erős, vászonszerű textil. A táska egy erős mágnespatenttal záródik.
Szélessége:        37 cm.
Magassága:        28 cm.
Mélysége:          10 cm.
Fülhosszúság:    66 cm (a táska tetejétől mérve).


Jelenlegi ára: 6 800 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 00:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése