2022. június 8., szerda

Fekete áfonya luteinnel NUTRILITE™ - Jelenlegi ára: 16 400 Ft

A fekete áfonya, a lutein és az A-vitamin különleges kombinációjából készült NUTRILITE™ Fekete áfonya luteinnel hozzájárul szeme egészségéhez, életkorától függetlenül. A fekete áfonyát és a bársonyvirágból kivont luteint a fenntartható NutriCert ™  farmokon termesztjük.
A Nutrilite a teljes folyamatot ellenőrzi a vetőmagtól az étrend-kiegészítőig, és ez a Nutrilite filozófiája immár több mint 80 éve.
 
Előnyök és hatások
A szemünk ablak a világra. Legyen biztos benne, hogy minden fontos dolgot lát!
Az egyik fő összetevőt jelentő A-vitamin hozzájárul a helyes látás megőrzéséhez.
A NUTRILITE Fekete áfonya luteinnel gyógynövény-kivonatokat, így többek között fekete áfonyát és bársonyvirágból kivont luteint tartalmaz, amelyeket a  fenntartható NutriCert™  farmokról származnak. A fenntartható gazdálkodás erősebb, ellenállóbb növényeket eredményez, amelyek magasabb tápértékkel rendelkeznek.
A Nutrilite a teljes folyamatot ellenőrzi a vetőmagtól az étrend-kiegészítőig, annak biztosítása érdekében, hogy csak a legjobb minőségű összetevők kerüljenek a NUTRILITE termékekbe.
A többi NUTRILITE termékhez hasonlóan a Fekete áfonya luteinnel nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, színezékeket, aromákat vagy tartósítószereket.
A mindössze napi egyszer két tabletta szedése könnyű és kényelmes.
 
Miért fogja szeretni
Az új összetétel egyszerűen, ugyanakkor hatékonyan segít az étrendből hiányzó tápanyagok pótlásában, és az ideális napi adag mindössze napi két tablettából áll, így szedése még praktikusabb. A NUTRILITE Fekete áfonya luteinnel számos gyógynövény-kivonatot, így többek között fekete áfonyát és bársonyvirágból kivont luteint is tartalmaz, amelyek termesztése fenntartható gazdálkodási módszerekkel történik. A fenntartható gazdálkodás erősebb, ellenállóbb növényeket eredményez, amelyek magasabb tápértékkel rendelkeznek. A tablettákat továbbá kényelmes ovális alakjuknak köszönhetően könnyű lenyelni, és új összetétellel készülnek, amelyben egyértelműen láthatóak a fő gyógynövényi összetevők:
A bársonyvirágból kivont luteint a narancssárga pettyek jelzik.
A feketeáfonya-kivonatot pedig a tabletta sötétebb alapszíne jelzi.
Egyértelmű döntés a jó látásért!
 
Érdekességek
Az okostelefon, számítógép/laptop, TV és egyéb digitális eszközök túlzott használata megerőlteti a szemet.
A változatos és kiegyensúlyozott étrend alapvető fontosságú a helyes látás támogatásában.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) naponta 5 adag zöldség és gyümölcs fogyasztását javasolja. A világ népességének 75%-a nem éri el ezt az értéket.
Az étrend-kiegészítők pótolni tudják az étrendünkből esetlegesen hiányzó tápanyagokat.


Jelenlegi ára: 16 400 Ft
Az aukció vége: 2022-06-09 02:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése