2022. október 9., vasárnap

Makadámdiószín valódi bőr, sportosan elegáns táska - Jelenlegi ára: 14 300 Ft

Makadámdiószín valódi bőr, sportosan elegáns táska
A táska prémiumkategóriájú, luxusminőséget képvisel.
Vastag, jótartású, antikolt, valódi cserzett marhabőrből készült táska. Kézben, vállon egyaránt hordható. Vállpánt nincs hozzá, de a helye a táskán ki lett alakítva, így csatolható rá. Szépsége a szín és a vintage-fíling tökéletes harmóniájában, valamint a táska elejének "fonott"- struktúrájú mintázatában rejlik. Különleges, egyedi, szemet gyönyörködtető. Makadámdiószín... makadámszőke... tejeskávészín... krémes világosbarna... mokkabarna sok-sok tejjel... kávé tejhabbal. Mindez így egyben, a szín magáért beszél. A táskán levő fémkiegészítők antikréz színűek. Időtálló, strapabíró, elnyűhetetlen, örök. Vannak bőrők, amelyeknek jól áll az idő múlása. Minél öregebb, annál értékesebb, patinásabb. Mint az öreg bor, mely minél idősebb, annál zamatosabb, édesebb. Ez a táska ilyen...! Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a táskájuk is különleges, épp úgy, mint az egyéniségük.
Használt, de a használat jelei nem feltűnőek. Nincs látványos hibája, leginkább csak annyi látszik rajta, hogy nem új, de vigyáztak rá nagyon, mert szerették.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő, tágas belső tere sok mindent elnyel. Iratok, jegyzetek, A/4-es lapnagyság, vagy akár spirálfüzetek is kényelmesen elférnek benne. Egyterű belsejének az egyik felében található egy "hatalmas" cipzáros irattartó -, a másikban pedig egy valamivel kisebb, a táska valódi bőr anyagából készült mobiltartó zseb (okostelefonhoz).
A bélése gyolcs-szín puha tapintású erős, vászonszerű textil. A táskatest cipzárral záródik.
Magassága:                 32 cm.
Szélessége:                35 cm (lent), 43 cm (fent).
Mélysége:                   13 cm.
Fogójának hossza:      65 cm.


Jelenlegi ára: 14 300 Ft
Az aukció vége: 2022-10-10 02:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése