2017. április 24., hétfő

Respisense ditto csecsemő hordozható légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 18 000 Ft


2015. 10. 03-án vettük 29 ezer Ft-ért a Minimanóban. Csatoltam a blokkolt, hisz azzal érvényes a 2 éves garancia, jótállás.
EGYETLEN egyszer se használtuk, mert téli baba volt, ki se tudtuk vinni levegőre, így elég volt a kiságyban a nem hordozható légzésfigyelő.
Inkább tavaszi, nyári, kora őszi babáknak ajánlom, ahol kevés a ruha és hamar kimehetnek sétálni a szabadba.
(Eredeti doboz, még élő jótállás, elem. )
Csecsemő légzésfigyelő hordozható miniatűr RESPISENSE Ditto :
A derékövre vagy pelenkára egyszerűen felcsíptethető Respisense légzésfigyelő csendben és feltűnésmentesen érzékeli a baba hasmozgását az alvás alatt, és riasztja a legközelebbi ápolót a mozgásszünetet követő 20 másodperc múlva.
Főbb jellemzői :
- A teljesen hordozható miniatűr légzésfigyelő védelmet nyújt a babának, bárhol alszik is.
- A TummyTickle tapintó stimulátor gyengéden megrezegteti a babát, ha a hasmozgás 15 másodpercre leáll.
- Hangriasztást ad 20 másodperccel a mozgásleállás után.
- Rögzíthető a pelenka vagy nadrág szélére a derékrészhez.  
- Cserélhető elem 
Több ezer elégedett felhasználó világszerte.
A Respisense kezelőfelülete teljesen egyedülálló az egyszerűség és hasznos jellemzői kombinációjaként, és megkülönbözteti valamint külön jelzi, hogy ritmikus vagy pedig nem egyenletes az érzékelt mozgás, rezgéssel stimulálja a babát ha nincs hasmozgás 15 mp-ig, hangjelzéssel riaszt 20mp után, kijelzi az elem töltöttségi szintet, kiválasztható a kívánt érzékenységet, és jellegzetes TICK hangot ad a működést jelezve az anyukák többségének megnyugtatására.
A körültekintően megtervezett kivitel éveken keresztüli munka gyümölcse a készüléket használók tapasztalatai alapján, és a részletes használati utasítás segíti a használattal kapcsolatos tapasztalatszerzést és a használat tökéletesítését, kiküszöbölve azokat a téves riasztásokat, amelyeket más légzésfigyelők nem tudnak megoldani.

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-07 22:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése