2017. június 27., kedd

3 csodás nap Salzburgban Austria Trend Hotel*** - Jelenlegi ára: 46 900 Ft


 
Austria Trend Hotel Salzburg Mitte***+
 Salzburg városa egész évben ideális feltételeket kínál a kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez.
 
Az utalvány tartalma:  
3 nap/2 éj 2 személy részére modern duplaágyas szobában
bőséges büféreggeli
üdvözlőital a hotel bárjában
dijmentes internet
10% kedvezmény max. 3 shopban a Designer Outlets Salzburg -ban
dijmentes parkolás a hotel előtt
A közvetlenül a szállodával szemben megálló 4-es busszal egyenesen a városközpontba lehet eljutni.
Az utalvány 1 évig érvényes, szabad helyek függvényében. Nem használható fel: Vásárok, kongresszusok, az Ünnepi Játékok, Adventi hétvégék idején és Szilveszterkor.
Foglalás az utalvány számának megadásával történik a hotelnél.
Szabad helyekről és a gyerekek költségeiről csak a szálloda tud felvilágositást adni!
A licitált ár tartalmazza a fenti szolgáltatásokat és 2 személyre értendő, beleértve az adókat és a dijakat.  0, 95 EUR/fő /éj idegenforgalmi adó a helyszinen fizetendő.
Austria Trend Hotel Salzburg Mitte, Salzburg
Az Austria Trend Hotel Salzburg Mitte  kényelmesen megközelíthető helyen fekszik, közel az A1-es autópályához, mintegy 20-perces buszozásra a belvárostól.
Szobák
A modern arculatú szobák síkképernyős tévékkel, ingyenes, nagy sebességű internet-hozzáféréssel és egyénileg szabályozható légkondicionálóval ellátottak.
Restaurant & Bar
Minden reggel bőséges büféreggeli kerül felszolgálásra a kényelmesen berendezett reggelizőben. Este a szálloda bárjában lazíthat. Meleg ételek és italok kaphatók itt éjjel-nappal.
 
A Mozart-város egyedülálló barokk építészete, a kultúra és a természet csodás harmóniája már évszázadok óta elbűvöli a látogatókat, és az UNESCO is arra az elhatározásra jutott, hogy 1997-ben az egész óvárost felvegye a kulturális világörökségek listájára.
Salzburg egész évben változatos kulturális programokkal várja a látogatókat, a város egy évben több mint 4000 rendezvénynek ad otthont.
A salzburgi óvárosban sétálva szó szerint lábaink előtt hevernek a látnivalók: a Residenz (egykori uralkodói rezidencia), a Glockenspiel (Harangjáték), a dóm, a Franziskanerkirche (Ferencesek Temploma), a Mozartplatz, a Pferdeschwemme (egykori lóúsztató), a Hofstallgasse (valaha az udvari istállók utcája), a Festung Hohensalzburg (Hohensalzburg vára) és a Szent Péter Kolostor. Minden sarkon és szegletben régmúlt idők emlékei: a legkülönbözőbb korokból fennmaradt templomok, tornyok, homlokzatok, oszlopos erkélyek, karzatok. Még az utcanevek is emberekről és eseményekről mesélnek.
 
A városban és a környező településeken számos kastély díszeleg: a Mirabell-kastély Márványterme kedvelt esküvői helyszín, a kastély kertje Salzburg egyik legszebb és leggyakrabban fotózott látványossága. A város déli részén található hellbrunni kastély nyáron csodálatos szökőkútjaival, télen bájos adventi vásárával csalogatja a látogatókat. De a környék kastélyai, a walsi Schloss Klessheim, a Schloss Leopoldskron vagy a mesés parkjáról is nevezetes aigeni kastély is mindenképpen megér egy kirándulást.
Aki kulturális élményekre vágyik, kitűnően szórakozhat több nagyszerű galériában és múzeumban. A Museum der Moderne (Modern Művészetek Múzeuma), a Rupertinum, Mozart szülőháza, Mozart lakóháza, a Salzburg Museum, a Dommuseum (Dómmúzeum), a Barockmuseum (Barokk Múzeum) vagy a Spielzeugmuseum (Játékmúzeum) gyűjteményei, értékes műtárgyak, modern alkotások és jó néhány különleges kiállítási tárgy több napra való nézelődni valót kínál.
 
Salzburg titkait és szépségeit többféle nézőpontból is felfedezheti: gyalogosan, fiákerrel, hajóval, kerékpárral, busszal, önállóan vagy helyi idegenvezető kíséretében. A Kapuzinerberg és a Mönchsberg hegyekről lenyűgöző kilátás nyílik a folyóparton fekvő város jellegzetes épületeire, színes homlokzataira és bádogtetőire, a Gaisberg és az Untersberg hegyekre. A város körül található számtalan érdekes kirándulóhely felkeresésére leginkább körutakat ajánlunk.
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Fizetési határídő 5 munkanap, kérem csak akkor licitáljon, ha a fent leírtak megfelelnek.
Köszönöm, hogy elolvasta, sikeres licitálást, kellemes üdülést
 


Jelenlegi ára: 46 900 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 08:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése