2017. június 28., szerda

Bunchems! Kedvencek kreatív csomag - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Végre a legkülönlegesebb házi kedvenceket is megalkothatod ebből a Bunchems csomagból, hiszen a készletben található fekete és fehér Bunchems-nek, a szemeknek , füleknek és lábaknak köszönhetően készíthetsz macskát, vagy akár kutyát, de akár olyan állatot is, amilyen csak a te fantáziádban létezik. A Bunchems egy teljesen új kreatív játék, ami szőrös golyókból áll össze. A golyókat összetapaszthatod a sima részüknél vagy akár a szőrös felükkel is egymásba gyúrhatod őket. Végül a kiegészítőkkel, szemekkel és egyéb dolgokkal véglegesítheted az alkotásodat. Tartalma: - 20 fehér Bunchems- 40 Fekete Bunchems- 4 Láb- 2 pár szem- 2 pár fül- 1 orr- Útmutató 4 éves kortól
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 19:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése