2021. január 29., péntek

Acu-Pen plus Akupunktúrás készülék - Jelenlegi ára: 20 300 Ft

Elektro - akupunktúrás pontkereső készülék
Akupunktúrás pontkereső kézi készülék
Bárhol, bármikor kéznél van a saját gyógyszermentes fájdalomcsillapító elektro akupunktúrás pontkereső készüléke !
Az akupunktúrás pontkereső készülék használatával könnyen fellelhetők az akupunktúrás pontok. Ezt követően a felkutatott pontok stimulálása történik elektromos impulzussal, szabályozható időtartamig és intenzitással. A test akupunktúrás pontjait a hagyományos tűk helyett mikroárammal ingerli. Segít az akupunktúrás pontok megkeresésében, majd azokat stimulálva fejti ki kedvező hatását.
Az akupunktúrás pontokat az a képesség jellemzi, hogy a stimulálásukkal hatást fejtenek ki a test különböző belső szerveire.
Az elektroakupunktúrás készülék működése során javíthatja a vérkeringést, melynek eredményeképpen növeli a test vitalitását, csökkenti a fájdalmakat és gyorsítja a gyógyulást.
A test akupunktúrás pontjait elektromos fájdalomcsillapító eszközökkel ingerelve jótékony hatásokat gyakorolhatunk a szervezetre, mely révén sok betegség kedvezően befolyásolható.
Az Akupunktúráról általánosságban:
Alkalmazása során tűket szúrnak a megfelelő helyekre, ezzel ingerlik, stimulálják a bőrben található idegvégződéseket. Ennek hatására endorfin szabadul fel, amely a szervezet természetes, morfiumhoz hasonló hatású fájdalomcsillapító anyaga.
Ezt a módszert egyre gyakrabban alkalmazzák fejfájás, mozgásszervi panaszok esetén és a sürgősségi ellátás során is, mivel sokak szerint igen hatásos eszköz a fájdalomcsillapításra. Az elektroakupunktúrás készülék a test akupunktúrás pontjait a hagyományos tűk helyett mikro-árammal ingerli. Segít az akupunktúrás pontok megkeresésében, majd azokat stimulálva fejti ki kedvező hatását. Az akupunktúrás készülék néhány alkalmazási lehetőségei:
- mozgásszervi panaszok
- izomfájdalmak
- allergia
- fájdalomcsillapítás
Az elektro akupunktúrás készülék használata:
Használata teljesen biztonságos
Kompakt, könnyű, használata egyszerű

Jelenlegi ára: 20 300 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 15:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése