2021. január 30., szombat

Botswana achát fúrt golyó, ásványgyöngy 8 mm-es - Jelenlegi ára: 180 Ft


8 mm-es botswana achát
Botswanai és szürke sávos achát
A botswana achát rózsaszínesebb.
Jellegzetességei: a sávos achát ingerli a koronacsakrát, égi és földi energiával tölti fel a finomtesteket, harmóniát teremt köztük és a fizikai test között. A sávos achát erőteljes holisztikus gyógyító, megszünteti a kettősségeket és a konfliktusokat, valamint segít megőrizni a jó közérzetünket. Ez a kristály rendkívül hatékony a többdimenziós gyógyításban és a lélekmunka során, mivel a felületén húzódó sávok egy másik valóságba, a tudat különböző rétegeibe, vagy előző életbe utaztatnak.
A sávos achát, amely hasznos környezeti gyógyító, ha kristályrácsot alkotunk vele a ház körül, megakadályozza más lelkek testen kívüli látogatásait, és távol tartja a nemkívánatos szellemeket. A sávos achátot hagyományosan a fizikai, az érzelmi, vagy a mentális mérgezés, vagy méregártalom gyógyítására használják, de hatékonyan elnyeli a negatív energiákat is.
A harmadik szem csakrára helyezve gyorsan elvágja a gurukhoz, az előző életbeli partnerekhez, vagy korábbi, gyerekkori kapcsolatokkal manipuláló szülőhöz fűződő mentális kötelékeket, így visszakapjuk a jelen felett az irányításunkat és az ilyen helyzetek miatt elvesztett energiánkat. Különösen hasznos, ha valakiért „ imádkoznak”, akár egy pap, vagy vallási vezető, hogy az illető „ visszatérjen a nyájba” – vagyis újra az irányításuk alá kerüljön – mivel ez a kő visszaküldi a kényszerítő energiákat a forrásukhoz, és az illető szabadon élheti az életét úgy, ahogy akarja.
Pszichológiailag: a sávos achát megtanít arra, hogy a szexualitás természetes késztetés, és az érzékiség nem más, mint az érzékek és a teljességének elfogadása.   Felszabadít az érzelmi elnyomás alól, és elősegíti a művészi kifejezésmódot. Ez a kő hasznos a sérülékeny embereknek, és megtanít megkeresni a megoldást ahelyett, hogy rágódnánk a problémákon, emellett távol tartja a rögeszmés gondolatokat és a romboló hatású mentális mintákat. Mindig megmutatja a teljes képet, így segít az ismeretlen felfedezésében, és támogatja a kreativitást, ugyanakkor arra ösztönöz, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk a részletekre is.
Érzelmileg: ezt a követ programozhatjuk, hogy megvédelmezzen bennünket és a családunkat, valamint erősítse a támogató szeretetet, amely objektív és nem fojtogató.
A botswanai achát emellett segíti azokat, akik tűzzel, vagy füsttel dolgoznak, és támogat akkor is, amikor le akarunk szokni a dohányzásról.   Úgy tartják, elűzi a pókokat.
Gyógyhatása: erősíti a sejtmemóriát és a többdimenziós gyógyítást; jótékonyan hat depresszió esetén, valamint a méregtelenítésre, a termékenységre, az agyra, az oxigén felszívódására, a mellkasra, a bőrre, az ér- és az idegrendszerre. Hasznos, ha jelenlegi, vagy előző életünkben átélt fizikai, érzelmi vagy szellemi kínokat követően át akarjuk programozni a sejtmemóriát.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.  
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 180 Ft
Az aukció vége: 2021-01-31 09:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése